02:04, Τρίτη
16 Αυγούστου 2022

Οι Θεσσαλονικείς που αναλαμβάνουν αναπληρωτές στις γραμματείες της ΝΔ

Τέσσερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη συγκαταλέγονται μεταξύ των αναπληρωτών γραμματέων στις γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη.

Οι Θεσσαλονικείς νέοι αναπληρωτές είναι ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Γιάννης Ρουκάς, ο Κώστας Ζαχαράκης, καθώς και η Κατερίνα Ζιούτα.

Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι επί σειρά θητειών δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη (και νωρίτερα δήμαρχος Πανοράματος) και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας. Αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο Γιάννης Ρουκάς είναι οικονομολόγος, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διοίκησης της ΕΕΔΕ – Μακεδονίας και παραμένει αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων.

Ο Κώστας Ζαχαράκης είναι πρώην βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης. Αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή γραμματέα στη γραμματεία πρώην Βουλευτών-Ευρωβουλευτών-Πολιτευτών.

Η Κατερίνα Ζιούτα είναι στέλεχος του ΕΦΚΑ και πολιτευτής στην Β’ Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρώτριας γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.