16:10, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα συνάντησε τη Ρένα Δούρου

Στην επίσημη εκδήλωση του Λευκού Οίκου για την Εθνική Παλιγγενεσία παραβρέθηκαν πολλοί Ελληνες, εξέχοντα μέλη της ομογένειας στις ΗΠΑ, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας.
Εκτός από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια και τα φλας των φωτογράφων, παρούσα στην επίσημη τελετή ήταν και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Μάλιστα η κυρία Δούρου χαιρέτισε με μια θερμή χειραψία τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ είχαν και μια σύντομη συνομιλία.
Αν και κανείς δεν… χρονομέτρησε πόσο κράτησε ο διάλογος, η Ρένα Δούρου φαίνεται στις φωτογραφίες να μιλά με το γνωστό της πάθος στον πλανητάρχη, που την άκουγε άλλοτε σοβαρός κι άλλοτε γελαστός.
Η περιφερειάρχης Αττικής μιλά σήμερα Παρασκευή στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για το νέο ξεκίνημα της Αττικής (The Dawn of Another Attica), ενώ την Τρίτη, 21 Απριλίου, θα μιλήσει στο πανεπιστημίου Princeton για το νέο πρόσωπο της Ελλάδας και τη διαφορά που μπορεί να κάνει μία γυναίκα (A new face for Greece. What difference can a woman make?).
obama-dourou-dyo
obama-dourou-ena