12:42, Σάββατο
28 Μαΐου 2022

Παραίτηση βόμβα για την Τατιάνα Στεφανίδου

tatiana_stefanidou1_1
Οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο, όσο περνάει το καλοκαίρι, είναι ραγδαίες!
Όπως είναι ήδη γνωστό η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Star και παραμένει στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Μαζί της όμως δεν θα είναι η επί 15 χρόνια συνεργάτιδα και αρχισυντάκτρια της, Πολίνα Τόλη.
Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του Very Sorry, η δυναμική δημοσιογράφος παραιτήθηκε!
Μετά το τέλος της εκπομπής «Μίλα», η αρχισυντάκτρια της Τατιάνας δήλωσε την παραίτηση της, καθώς αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική στέγη.
Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η Πολίνα Τόλη, δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση για να αναλάβει την αρχισυνταξία σε μεγάλο ενημερωτικό όμιλο.Το πλήγμα για την Τατιάνα ήταν μεγάλο, καθώς η συνεργάτιδα της τη στήριζε επαγγελματικά πολλά χρόνια και μαζί είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν μία «δυνατή» εκπομπή στη μεσημεριανή και αργότερα στην απογευματινή ζώνη της τηλεόρασης.
Να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Πολίνα Τόλη είχε δεχθεί πρόταση για να αλλάξει επαγγελματική στέγη, όλα αυτά τα χρόνια όμως παρέμενε στο πλάι της Στεφανίδου απορρίπτοντας τες. Τώρα  όμως φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αποφάσισε να «ανοίξει τα φτερά» της δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της σε κάποιο άλλο, πολύ γνωστό, ενημερωτικό μέσο.
Διαβάστε περισσότερα στο verysorry.gr