Ποια βουλευτής έβαλε… φουλάρι κατά του καρκίνου;(ΦΩΤΟ)

ekdilosi-alma-zoisΗ παρουσία των μελών του Συλλόγου, εκπροσώπων άλλων Συλλόγων, γιατρών, Διοικητών, πολιτικών και πολλών άλλων πρόσθεσαν ξεχωριστή πινελιά στην πορεία και στον αγώνα Συλλόγου.
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε με επιτυχία στο Bar-Restaurant Les Zazous την καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του! Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκλονιστική αφού συγκεντρώθηκαν περίπου 500 άτομα για να στηρίξουν με τη παρουσία τους το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου!

eksadaktulos-alma-zois
Η πρόεδρος του Συλλόγου Αλμα Ζωης Θες/νίκης Ελένη Ντελιοπούλου με την Γεν .Γραμματέα Φρόσω Δήρα και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θανάση Εξαδάκτυλο

Σε ένα απολύτως γιορτινό και ζεστό κλίμα με ελαφρύ γεύμα και κρασάκι, απονεμήθηκαν οι ταυτότητες των Νεοεκπαιδευμένων Εθελοντριών του 2014 και παρουσιάστηκε το νέο φουλάρι του Συλλόγου που σχεδίασε η Andria Thomais Papadopoulou.
rapti-foulari
Η σχεδιάστρια φορά το νέο φουλάρι του Συλλόγου στην Έλενα Ράπτη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Ντελιοπούλου, μίλησε για τα Προγράμματα που υλοποιεί ο Σύλλογος τονίζοντας τα Προγράμματα Στήριξης που υλοποιούνται από τις   επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου και τις Εκπαιδευμένες Εθελόντριες , τις παροχές στις ανασφάλιστες γυναίκες με δωρεάν εξετάσεις , και τη δημιουργία τράπεζας ειδών για γυναίκες που νοσούν από καρκίνο μαστού. Τόνισε τη σημασία του Προγράμματος «Προσυμπτωματικός Προληπτικός Έλεγχος Μαστού» σε συνεργασία με το ΑΝΘ Θεαγένειο και Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα σε γυναίκες της Βόρειας Ελλάδας.
sumpilidis-alma-zwis
Ελένη Ντελιοπούλου με το ζεύγος Σιμπιλίδη

Μόνο για το 2014 εξετάστηκαν δωρεάν 1360 γυναίκες!
Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν η Πρόεδρος αναφέρθηκε στις ανθρώπινες απώλειες που βίωσε ο Σύλλογος ως φόρο τιμής για τον αγώνα που έδωσαν!
Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσική από τις Fortissimo και τους Αχιλλέα Σοφούδη και Θάνο Γκιουλετζή, οι οποίοι στη κυριολεξία διασκέδασαν το κοινό.
Η παρουσία των μελών του Συλλόγου, εκπροσώπων άλλων Συλλόγων, γιατρών, Διοικητών, πολιτικών και πολλών άλλων πρόσθεσαν ξεχωριστή πινελιά στην πορεία και στον αγώνα Συλλόγου.