09:39, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Συνεχίζεται το… “μασάζ” στον Κιλτίδη

kiltidis_okΕπιμένουν στο… μασάζ προς τον πρώην υφυπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή Κώστα Κιλτίδη οι επιτελείς της Λεωφόρου Συγγρού με σκοπό ο τελευταίος να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Ορισμένοι από το «γαλάζιο» στρατόπεδο μάλιστα διαρρέουν δεξιά και αριστερά ότι τη διευθέτηση του ζητήματος έχει αναλάβει η Ντόρα Μπακογιάννη. Η «Κ» είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Κιλτίδης όχι μόνο δεν έχει τέτοια πρόθεση, άλλωστε στη Συγγρού τον αποκαλούν «κριάρι και όχι πρόβατο» αλλά δεν έχει επικοινωνήσει με την κ. Μπακογιάννη εδώ και περίπου ένα χρόνο με εξαίρεση όταν την κάλεσε για να μάθει για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όταν νοσηλεύτηκε! Μάλιστα όταν φίλοι και γνωστοί τον ρωτούν αν επιστρέφει στη ΝΔ εκείνος απαντά «δεν υπάρχει περίπτωση να ματώσω τα χέρια μου με αίμα ανθρώπων»!

 Άλλοι πάλι τον… μετρούν σε δημοσκοπήσεις για το δημαρχιακό θώκο Κιλκίς, παρότι έχει δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά πως το Κιλκίς έχει κλείσει γι’ αυτόν και θα βοηθήσει την περιφέρεια στην οποία εκλεγόταν για χρόνια βουλευτής «από άλλο μετερίζι» όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του! Σε συνέντευξή του στην «Κ» ο ίδιος δεν είχε διαψεύσει τα σενάρια που τον θέλουν να φλερτάρει με το δήμο Θεσσαλονίκης.

 Πάντως ο πρώην υφυπουργός πρόσφατα έκανε παρέμβαση για τις απανωτές συλλήψεις βορειοελλαδιτών επιχειρηματιών. «Το κράτος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να αυτοεξευτελίζεται. Έχουμε φθάσει στο τραγελαφικό σημείο οι επιχειρηματίες να αυτοπαρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα για να επιταχύνουν τις διαδικασίες μη κράτησής τους. Φτάνει πια, όσοι πυροβολούν τους δημιουργούς επιχειρηματίες, σκοτώνουν τα παιδιά μας» ανέφερε μεταξύ άλλων!