07:27, Πέμπτη
30 Ιουνίου 2022

“Δικαίωμα του Σφακιανάκη να λέει ό,τι πιστεύει…”

Στο νέο της… ρόλο στην κριτική επιτροπή του «The Voice», αλλά και στις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη αναφέρθηκε η Μελίνα Ασλανίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό. Θα με δείτε και θα με δω και εγώ. Είναι κάτι διαφορετικό, μια πρόκληση, αλλά και κάτι πάρα πολύ όμοιο με αυτό που κάνω γιατί αφορά τη φωνή και μόνο. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό, το να ακούς μια φωνή και να νιώθεις. Δεν είμαστε κριτές, δεν το αντιμετωπίζει κανένας έτσι. Από τη στιγμή που το αποφάσισα να το κάνω, θα το υποστηρίξω 100%», είπε η τραγουδίστρια για το «The Voice».

Όσο για την απόφαση της Δέσποινας Βανδή, που επίσης θα συμμετέχει στο «The Voice», να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη; Η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε: «Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πάρει τις αποφάσεις για τον εαυτό του. Ο καλλιτέχνης είναι άνθρωπος με τα πιστεύω του και τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Κάποιος που έχει έντονη προσωπικότητα, θα τοποθετηθεί. Θα κλείσεις το στόμα κάποιου που θέλει να εκφραστεί; Δεν είναι καθόλου δίκαιο και δημοκρατικό».