Τι θα δούμε προσεχώς στο “Μπρούσκο”

lopεπεισόδιο 51

Μόλις μαθαίνει η Μελίνα πως η Ευρυδίκη είναι έγκυος, εκνευρίζεται και πιστεύει πως ο Αχιλλέας την πρόδωσε. Ο Σήφης προσπαθεί να προσεγγίσει την Μελίνα και την πηγαίνει για φαγητό και της προτείνει να κάνουν μια καινούρια αρχή. Ο Αχιλλέας δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Μελίνα.

Ο Σήφης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Εύα. Ο Διαμαντής μαθαίνει για τις προσπάθειες της Αναστασίας, που κάνει αυτή στην Κύπρο, σχετικά με το παλιό δυστύχημα των Ματθαίων.

Η Αγγελική χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα να παραμελεί όλο και περισσότερο τη Στεφανία. Αυτό το γεγονός τη φέρνει σε ρίξη με τον Σήφη. Η Εύα έχει γοητευτεί από τον Σήφη, ενώ η Βασιλική δεν γνωρίζει τίποτα για τις κρυφές της συναντήσεις με τον Σήφη.

mkl

επεισόδιο 52

Ο Σήφης έχει αποφασίσει να πάρει εκδίκηση από την Μελίνα και συνεχίζει το σχέδιο του. Ο Αντώνης μιλάει στην Αναστασία για μια γυναίκα, που μπορεί να την βοηθήσει στο να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των γονιών του Ματθαίου. Ο Διαμαντής προσπαθεί να της χαλάσει τα σχέδια.Η Στεφανία θα έχει ένα ατύχημα και η Αγγελική δεν θα μπορεί να τη βοηθήσει. Το σπίτι τους θα πάρει φωτιά και η Αγγελική με την Στεφανία θα είναι μέσα εγκλωβισμένες. Ο Σήφης συνεχίζει να βλέπει την Εύα και ολοένα και δυναμώνει το φλερτ τους.

επεισόδιο 53

Ο Σήφης ανησυχεί για την ασφάλεια της Στεφανίας, μετά την φωτιά στο σπίτι. Ο Αχιλλέας συνεχίζει να πιέζει τη Μελίνα, ενώ εκείνη θέλει να μάθει αν ισχύει η εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης. Ο Σήφης με το Μάρκο ξαναβάζουν μπροστά το σχέδιο για να καταστρέψουν τους Ματθαίους.Η Αναστασία που βρίσκεται στην Κύπρο μαθαίνει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Διαμαντή. Ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου για να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση του δυστυχήματος.

επεισόδιο 54

Οι Ματθαίοι πιάνουν στα πράσα αυτόν που έβαλε ο Μάρκος να καταστρέψει τα αμπέλια . Η Χριστίνα πηγαίνει να μιλήσει στη Δήμητρα κάνοντας την έξαλη.Ο Σήφης δένεται όλο και περισσότερο με την Εύα, ενώ από την άλλη η Βασιλική λέει στη Μελίνα να τα ξαναβρεί με τον Σήφη. Η Εύα αποκαλύπτει στη Βασιλική πως ενδιαφέρεται για το Σήφη και πως αντιπαθεί τη Μελίνα. Η Μελίνα θα αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει με την Εύα και αυτό θα φέρει σε δύσκολη θέση την Βασιλική.