07:06, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Το "ευχαριστώ" του δημάρχου

karagiannis 1
Μέσω facebook θέλησε να απευθύνει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν και βοηθούν στο δήμο Λαγκαδά στην προσπάθεια, όπως λέει, για καλυτέρευση και ανάπτυξη ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης.
«25 Μαΐου 2014. Ένα χρόνο πριν ο δήμος μας άλλαξε σελίδα. 25 Μαΐου 2015. Στην πιο δύσκολη εποχή για την πατρίδα μας συνεχίζουμε σήμερα αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε όσα δεσμευτήκαμε.  Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε την δύσκολη οδό της εργασίας, της διαφάνειας και της αξιοπρέπειας. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε για τον τόπο μας και τα παιδιά μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στην έλλειψη χρημάτων, προσωπικού και την ελάχιστη στήριξη από την πολιτεία αλλά και να ρίξει τις βολές του στην προηγούμενη διοίκηση τονίζοντας ότι «δεν θα σταθούμε καν στον πραγματικά διαλυμένο δήμο που παραλάβαμε και τα άπειρα προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Η ώρα του απολογισμού έρχεται σύντομα και εκεί θα δώσουμε απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα για το τι παραλάβαμε».
«Σήμερα θέλουμε να σας πούμε απλώς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που καθημερινά μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας, σε εσάς που καθημερινά με τα λόγια σας, τις συμβουλές, τις κριτικές σας, μας ωθείτε να γίνουμε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι», κατέληξε το μήνυμά του.