Το γραφείο ή… παραιτούμαι! 

“Μήλον της ‘Εριδος” φαίνεται πως αποτέλεσε ένα γραφείο με …θέα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Αντιδήμαρχος της διοίκησης Ζέρβα απείλησε ακόμη και με παραίτηση σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του και δεν λάβει το γραφείο του αντιδημάρχου Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού που “χήρεψε” μετά την εκλογή του Πέτρου Λεκάκη (φωτό) στη νέα θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Κανονικά, το συγκεκριμένο γραφείο επρόκειτο να περάσει στα χέρια του καινούργιου αντιδημάρχου, Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη. ‘Αλλωστε, κάτι ανάλογο συνέβη και με το γραφείο της τέως αντιδημάρχου Παιδείας, Δήμητρας Ακριτίδου, στο οποίο εγκαταστάθηκε η Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος (ο οποίος εκλέχθηκε με άλλο συνδυασμό και ανεξαρτητοποιήθηκε στην πορεία) απαίτησε το συγκεκριμένο γραφείο στον 2ο όροφο και έφτασε μέχρι τον δήμαρχο, απειλώντας τον με παραίτηση εάν δεν δοθεί το “οκ” για την μετακόμιση.

Στο τέλος τα καταφέρε, παρά το γεγονός ότι διαθέτει κι άλλο χώρο εκτός δημαρχιακού μεγάρου… Λόγω αυτού, ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης μετακόμισε στο γραφείο που μέχρι πρότινος είχε ο γενικός διευθυντής Τεχνικών ‘Εργων, Κωνσταντίνος Μπελιμπασάκης, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε.