Υποψήφια της ΝΔ κάνει αγώνα με ποδήλατο και… γόβες!

ΣΑΠΙΚΑ
Εδώ και χρόνια η δημοσιογράφος γνωστή από τις τηλεοπτικές της εκπομπές στην ΕΤ3 κυκλοφορεί με ποδήλατο, πρωι και βράδυ! “Παιδί του κέντρου” της Θεσσαλονίκης και από τις παλιές και επονομαζόμενες καλές οικογένεις της πόλης, τάραξε τα νερά όταν πριν από μια… δεκαετία άφησε στην άκρη ταξί, λεωφορεία και ΙΧ και αποφάσισε να γυμνάζεται ταυτόχρονα με το να… κυκλοφορεί και να κάνει τις δουλειές της, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην εμφάνιση της!
Χθες όμως η Σύνθια Σάπικα έκανε ακόμη μεγαλύτερη τη διαφορά από τους υπολοίπους του ψηφοδελτιου της ΝΔ στην Ά Θεσσαλονίκης, – στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ στο Μακεδονία Παλλάς (βλ φωτο) σε εκπροσώπους του τύπου της Θεσσαλονίκης και υποψηφίων έστω κι αν αυτός δεν ήρθε λόγω… Σερρών.
Κατέφθασε με τα καλά της, ρούχα και γόβες κι έφυγε ως κυρία πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με ορθοπεταλιές! Οι περισσότεροι υποψήφιοι προτίμhσαν τα ΙΧ ή τα… βουλευτικά τους γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο…
ΣΑΠΙΚΑ ΜΕΤΑΧΑΣ
Ποιά είναι η Σάπικα Ροδάνθη (Σύνθια)
· Δημοσιογράφος, απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, με Master γλωσσολογίας-σημειολογίας-επικοινωνίας.
· Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας (ΕΡΤ, MEGA, ΕΡΤ3, TV100, FM100).
· Διετέλεσε διευθύντρια περιοδικών της Θεσσαλονίκης.
· Εργάστηκε επίσης ως στέλεχος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
· Αυτό το διάστημα παραδίδει εξειδικευμένα μαθήματα γερμανικών για επαγγελματίες και φοιτητές, που ενδιαφέρονται για περαιτέρω σπουδές ή μετοίκηση στη Γερμανία.
ΣΑΠΙΚΑ www.e-photopress.blogspot.com