«Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΝΔ» - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΝΔ»

Κατάπτυστη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τη σημερινή ανακοίνωση της Ν.Δ. κατά των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δημοσιογράφων, με την οποία, όπως καταγγέλλει, το κυβερνών κόμμα προαναγγέλλει διώξεις «σε βάρος συνδικαλιστικών οργανώσεων και εργαζομένων που παλεύουν για το δικαίωμα τους στη δουλειά».

KKEΚατάπτυστη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τη σημερινή ανακοίνωση της Ν.Δ. κατά των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δημοσιογράφων,  με την οποία, όπως καταγγέλλει, το κυβερνών κόμμα προαναγγέλλει διώξεις «σε βάρος συνδικαλιστικών οργανώσεων και εργαζομένων που παλεύουν για το δικαίωμα τους στη δουλειά».

Όσο για τους διάφορους «εκλεκτούς», που έχουν παρελάσει δεκαετίες τώρα από την ΕΡΤ, σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα,  η Ν.Δ. και τα άλλα αστικά κόμματα να τους αναζητήσουν στο εσωτερικό τους.

Τη φίμωση στην ενημέρωση, που επικαλείται η ΝΔ,  δεν επιβάλλουν οι αγώνες των εργαζομένων, καταλήγει η ανακοίνωση του Περισσού, την επιβάλλει η ίδια η κυβέρνηση, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, το κράτος και οι μηχανισμοί τους, που κόβουν ακόμη και το σήμα σταθμών, όπως ο 902, απειλούν με κυρώσεις από το ΕΣΡ και κάνουν πλάτες στις επιδιώξεις και τους εκβιασμούς των μεγαλοϊδιοκτητών των ΜΜΕ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ