Καταστηματάρχες εξευτελίζουν τη Ρόδο στα πέρατα του κόσμου - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Καταστηματάρχες εξευτελίζουν τη Ρόδο στα πέρατα του κόσμου

Χθες, η πλατεία Ιπποκράτους στην Παλιά Πόλη, μεταβλήθηκε και πάλι σε... αρένα

ImageHandlerΤο πρόβλημα της άγρας τουριστών μαζί με τους άγριους καυγάδες μεταξύ υπαλλήλων και ιδιοκτητών καταστημάτων στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν αν η κατάσταση συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς τότε αργά η γρήγορα θα θρηνήσουμε και  θύματα!

Χθες, η πλατεία Ιπποκράτους στην Παλιά Πόλη, μεταβλήθηκε και πάλι σε… αρένα, καθώς υπάλληλοι καταστημάτων που… τραβολογούν από τα μανίκια και παρενοχλούν διερχόμενους τουρίστες, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο  και να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει στο νοσοκομείο τραυματία! Ενδεικτικό της κατάστασης, ήταν ότι την ώρα του καυγά, οι οικογένειες των τουριστών με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην περιοχή, έτρεχαν να… κρυφτούν έντρομοι!

Σήμερα το πρωί,  η ένταση συνεχίστηκε και χρειάστηκε και πάλι να κληθεί η αστυνομία. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, ζητούν από Εισαγγελέα, δήμο, περιφέρεια και αστυνομία, να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο που θα βάλει ένα τέλος στις τριτοκοσμικές αυτές καταστάσεις οι οποίες παρατηρούνται αμείωτες τα τελευταία 15 χρόνια.

rodiaki.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ