Κατερίνα Ζαρίφη: "Είχα βρει 50 αναπάντητες επειδή η Μενεγάκη..." - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Κατερίνα Ζαρίφη: “Είχα βρει 50 αναπάντητες επειδή η Μενεγάκη…”

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκαλύπτει...

zarifi menegaki

Συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την ημέρα που βρήκε στο κινητό της 50 αναπάντητες. Και όχι, αυτό δεν συνέβη την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος.

Πόσες κλήσεις βρήκατε στο κινητό σας όταν κυκλοφόρησε η φήµη ότι η Ελένη είναι έγκυος; 

Πλάκα µου κάνεις; Εδώ είχα βρει 50 αναπάντητες, επειδή µια µέρα φορούσε ένα κερασί µανό και ήθελαν να µάθουν τη µάρκα. Κι άλλη µία φορά, πάλι, δέχτηκα τις περισσότερες κλήσεις που θυµάµαι, από τη νονά µου µέχρι µια γνωστή µου στον Έβρο, όταν είχε πει ότι δοκίµασε κάτι βιταµίνες και την έκαναν τούρµπο. (Γελάει.) Για να µη θυµηθώ πόσα εισερχόµενα µηνύµατα βρήκα στο Facebook. Α

φού την έπιασα την εποµένη και της είπα: «Κούκλα µου, όταν είναι να πεις κάτι τέτοιο, ενηµέρωνέ µας και για τη µάρκα, να ξέρουµε τι να απαντάµε στο κοινό». Με έχουν πάρει πολλές φορές να µε ρωτήσουν για την εγκυµοσύνη της Ελένης και τους έχω ξενερώσει όλους. Τους απαντάω: «Παιδιά, δεν γνωρίζω κάτι». Έλα στη θέση µου. Αν δεν µου έχει ανακοινωθεί κάτι, πώς να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω. Ξέρω ότι το κορίτσι µας «πουλάει» και καθετί που έχει να κάνει µε εκείνη γίνεται πρώτο θέµα. Αλλά είναι γνωστό, επίσης, ότι η Ελένη πράγµατα που την αφορούν τα λέει πάντα η ίδια.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ