Για να μην "τρέχει" ο δημότης αλλά ο δήμος! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Για να μην “τρέχει” ο δημότης αλλά ο δήμος!

Λύση express σε καθημερινά προβλήματα από τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

15195 dimos pylaias xortiati

Σε ανοιχτή γραμμή με τους πολίτες, προκειμένου να καταγράφει και να επιλύει άμεσα τα προβλήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά τους, βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν στο 15195 και να ενημερώσουν το δήμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους, όπως έλλειψη κάδων απορριμμάτων, κλάδεμα δέντρων και συντήρηση του κοινόχρηστου πρασίνου, απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, αποκατάσταση λακκούβων που προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία αυτοκινήτων και αστικών λεωφορείων. Επίσης, οι κάτοικοι σε Πανόραμα, Πυλαία και Χορτιάτη ενημερώνουν την Ειδική Γραμματεία για τυχόν προβλήματα στα πεζοδρόμια, την έλλειψη φωτισμού σε απόμακρα σημεία, την παράνομη στάθμευση, ακόμη και για ρύπανση στο περιβάλλον.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, το 15195 δεν είναι μια απλή τηλεφωνική γραμμή αναφοράς προβλημάτων αλλά υποστηρίζεται από ένα ευέλικτο σύστημα υπηρέτησης της καθημερινότητας, που είναι ίσως το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα. «Ένα ειδικό τηλεφωνικό κέντρο λαμβάνει και καταγράφει των αιτήματα των πολιτών. Στη συνέχεια τα διαβιβάζει άμεσα στην αρμόδια υπηρεσία, κοινοποιώντας το ταυτόχρονα στην αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου», ανέφερε ο κ. Καϊτεζίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπηρεσία το αξιολογεί και το διεκπεραιώνει, συχνά ακόμη και εντός 24 ωρών, ανάλογα με τη δυσκολία του προβλήματος.

Μάλιστα, ο δήμος επικοινωνεί στη συνέχεια με τους πολίτες για να επιβεβαιώσει αν η αρμόδια υπηρεσία ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους και αν το πρόβλημα λύθηκε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ