"Κεντροδεξιά χωρίς... δεξιά, δεν υπάρχει"! - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Κεντροδεξιά χωρίς… δεξιά, δεν υπάρχει”!

Αναφερόμενος στις κινήσεις του νέου προέδρου της ΝΔ ο...

psomiadis

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα «ανοίγματα» της Νέας Δημοκρατίας προς Κεντροαριστερές και σοσιαλιστικές δυνάμεις, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αναμφισβήτητα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση το προσκλητήριο ευθύνης που απηύθυνε η νέα ηγετική ομάδα της ΝΔ προς τα στελέχη της Κεντροαριστεράς.

Είναι μια κρίσιμη εποχή για την Πατρίδα μας όπου απαιτείται σύνθεση δυνάμεων, συνεννόηση και συστράτευση.

Θα περίμενα, όμως, να προηγηθεί ένα κάλεσμα ενεργοποίησης στελεχών της Κεντροδεξιάς παράταξης που στο παρελθόν είχαν καταλυτικό ρόλο στις μεγάλες εκλογικές νίκες της ΝΔ, που έδωσαν μάχες και τις κέρδισαν, στο πεζοδρόμιο, μέσα στην κοινωνία. Κεντροδεξιά χωρίς δεξιά δε νοείται.

Εύχομαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί η λογική της απομόνωσης στελεχών που η ΝΔ την πλήρωσε ακριβά, με αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες.

Στη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε για την αναγέννηση της μεγάλης, φιλελεύθερης, λαϊκής Κεντροδεξιάς Παράταξης χρειάζονται όλοι, νέοι και παλαιότεροι, με την απαιτούμενη εμπειρία, ιδιαίτερα αυτοί που επί σειρά ετών εμπιστεύτηκε και τίμησε ο λαός».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ