Κικίλιας: "Να καταθέσει ο Σκουρλέτης τα στοιχεία που έχει..." - Karfitsa.gr
Πολιτική

Κικίλιας: “Να καταθέσει ο Σκουρλέτης τα στοιχεία που έχει…”

Για τις υποτιθέμενες υποκλοπές...

kikilias

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη να καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει αναφορικά με τις καταγγελίες του ότι παρακολουθούν τις συνομιλίες ηγετικών στελεχών του κόμματος της αντιπολίτευσης.

«Είμαι οχτώ ημέρες υπουργός δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο… Ο κ. Σκουρλέτης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος τον γνωρίζω…Θα τον καλέσω να καταθέσει αν έχει κάποια στοιχεία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει ό,τι προβλέπεται από το νόμο. Δεν μπορώ να πω ότι συμβαίνει, δεν συμβαίνει, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Δημοσίας Τάξης.

Η κυβέρνηση διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαπιστώνονται ύποπτες κινήσεις παρακολούθησης των τηλεφωνικών του συνομιλιών.

Με αφορμή τους χαμηλούς μισθούς των οργάνων της τάξης, ο Β. Κικίλιας τόνισε ότι σε πρώτη ευκαιρία οι όποιες αδικίες έχουν υπάρξει θα διορθωθούν επικαλούμενος και σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού. «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να στηριχθούν αυτά τα παιδιά, δεν θα τα αφήσουμε έτσι, σε σύντομο διάστημα θα γίνουν ανακοινώσεις» ανέφερε.

Ακόμη επισήμανε ότι το 74% της εγκληματικότητας βρίσκεται στο λεκανοπέδιο της Αττικής: «Καμία πόλη στον κόσμο δεν μπορεί να λειτουργεί με γκέτο, ή συνοικιών ή γειτονιών που είναι ‘άβατο’. Θα προστατεύσουμε την Αθήνα, θα προστατεύσουμε τον τουρισμό».

Κάλεσε τέλος τους πολίτες να ενημερώνουν για τυχόν εστίες φωτιάς. «Έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος, η αστυνομία, η πυροσβεστική και οι εθελοντές επαγρυπνούν… να ενημερώνουν και οι πολίτες» επισήμανε.

Δεν τίθεται λόγος για υποκλοπές

Η Σοφία Βούλτεψη έκανε λόγο για συκοφαντική εκστρατεία της οποίας έχει τεθεί επικεφαλής ο κ. Σκουρλέτης.

Επίσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπόψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ