Κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην ΕΛΒΟ - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην ΕΛΒΟ

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη αντιδρώντας στις προθέσεις διάλυσης όπως λένε οι ίδιοι της Αμυντικής Βιομηχανίας και τη συγχώνευση- κατάργηση οργανισμών και επιχειρήσεων με ταυτόχρονη απόλυση εκατοντάδων εργαζομένων.

ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÁÌÅÑÉÊÁÍÏÕ ÐÑÅÓÂÇ Ô.ÌÉËËÅÑ ÓÔÉÓ ÅÃÊÁÔÁÓÔÁÓÅÉÓ ÔÇÓ ÅËÂÏ,ÓÔÇÍ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇΣε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη αντιδρώντας στις προθέσεις διάλυσης όπως λένε οι ίδιοι της Αμυντικής Βιομηχανίας και τη συγχώνευση- κατάργηση οργανισμών και επιχειρήσεων με ταυτόχρονη απόλυση εκατοντάδων εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι αύριο θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας, ενώ θα συγκεντρωθούν στις 11.30 στα δικαστήρια  και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Μακεδομίας Θράκης.

Οι εργαζόμενοι της ΕΛ.Β.Ο. Θεσσαλονίκης  την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργία θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα συσπειρωθούν μαζί με όλους τους εργαζόμενους στις Αμυντικές Βιομηχανίες πραγματοποιώντας στις 12:30 συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ