Έκλεισαν οι κάλπες στη Νέα Δημοκρατία – Αντίστροφη μέτρηση για το αποτέλεσμα - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Έκλεισαν οι κάλπες στη Νέα Δημοκρατία – Αντίστροφη μέτρηση για το αποτέλεσμα

Στη Θεσσαλονίκη 2 λέπτα μετά τις 19:00

meimarakis-mitsotakis-660x300Έκλεισαν οι κάλπες των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ και η καταμέτρηση των ψήφων έχει αρχίσει, με τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα να έχουν ήδη φτάσει στην ΚΕΦΕ και τα επιτελεία των δύο υποψηφίων.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στις κάλπες προσήλθαν πάνω από 300.000 Νεοδημοκράτες (έναντι 404.000 στον πρώτο γύρο), αριθμός που θεωρείται ικανοποιητικός

Τα επιτελεία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα φτάσει το 80% .Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι άσκησαν κανονικά το εκλογικό τους δικαίωμα και επέλεξαν χαμηλούς και ενωτικούς τόνους στις δηλώσεις τους.

Στη Θεσσαλονίκη και στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στο Βελλίδειο 2 μόλις λεπτά μετά τις 19:00 οι 12 κάλπες έκλεισαν και εχει ξεκινήσει η διαδικασία καταμέτρησης. Στο Βελλίδειο στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση είχαν ψηφίσει 5.800 ενω στο σημερινό 2ο γύρο ψήφισαν 4.650 .

Τα αποτελέσματα αναμένονται στις 23:00 αφού αυτή φορά θα αποσταλούν από τα εκλογικά τμήματα με mail και όχι αποκλειστικά με fax όπως την πρώτη φορά.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ