Κλειστά τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη με τον Εμπορικό Σύλλογο να αντιδρά - Karfitsa.gr
Auto-Moto Slider Θεσσαλονίκη

Κλειστά τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη με τον Εμπορικό Σύλλογο να αντιδρά

Αναστέλλεται η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στις  ΠΕ Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας από σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι τις 12 Απριλίου, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στις συγκεκριμένες περιοχές.

Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι της Covid-19 και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου, αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τον Μητσοτάκη να πάρει πίσω την απόφαση για κλειστά μαγαζιά

Με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό το βράδυ του Σαββάτου ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ζητά από την Κυβέρνηση την ανάκληση της απόφασης που κρατά κλειστό το λιανεμπόριο την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σεβόμενος την εκατονταετή και πλέον ιστορία του, δεν είναι σε θέση να προτρέψει τον κόσμο να μην υπακούσει σε έναν νόμο του κράτους και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το κάνουμε. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να το εκλάβετε ως κι αδυναμία», σημειώνει μεταξύ άλλων, ο ΕΣΘ.

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Σε έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται σήμερα, στις 6.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με μόνο θέμα συζήτησης «την πορεία της λειτουργίας του λιανεμπορίου και τη στήριξη των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης που προέκυψε από την πανδημία του Covid-19».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Youtube.

Μέτρο για τις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές τον Απρίλιο

Όπως ανακοίνωσε χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ