Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, φλέγεται νταλίκα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, φλέγεται νταλίκα

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται τα οχήματα της πυροσβεστικής και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά

NTALIKAΚλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας στο 139 χλμ, στο ύψος της Αταλάντης, καθώς η πλατφόρμα μίας νταλίκας που ήταν φορτωμένη με κονσέρβες παραδόθηκε στις φλόγες. Το ατύχημα συνέβη στις 20.50 την Τετάρτη.

Ο Πολωνός οδηγός αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φωτιά, στάθμευσε το μεγάλο όχημα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και πρόλαβε να απομακρύνει τον τράκτορα. Ανάμεσα στο φορτίο είχε και φιάλες με πετρέλαιο για να μη σταματά στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Ελλάδας. Η πληροφορία που έδωσε ο πολωνικής καταγωγής οδηγός, ότι υπάρχουν περισσότερα από 500 λίτρα καύσιμα, ανάγκασε τους πυροσβέστες να αποκλείσουν την κυκλοφορία για κάθε ενδεχόμενο.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται τα οχήματα της πυροσβεστικής και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, το πετρέλαιο βέβαια καίγεται, κάνοντας πιο δύσκολη την προσπάθεια των πυροσβεστών, που φοβούνται εκρήξεις.

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα, λόγω του έντονου καπνού, και κάνει εκτροπή των οχημάτων από τους παράδρομους, ενώ στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα και γερανοί για να σβήσουν τη φωτιά και να απομακρύνουν την νταλίκα από το οδόστρωμα.

Όπως δηλώνουν οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής «η κυκλοφορία θα επιτραπεί στην εθνική οδό μόλις αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος».

Οι αστυνομικοί διοχετεύουν την κίνηση μέσα από την πόλη της Αταλάντης και τα οχήματα επιστρέφουν μέσα από επαρχιακούς δρόμους στις Λιβανάτες για να συνεχίσουν οι οδηγοί το ταξίδι τους προς Λαμία ή και αντίστροφα.

protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ