Κλειστή λόγω έργων σήμερα η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κλειστή λόγω έργων σήμερα η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης!

Τι ώρα αναμένεται να αποκατασταθεί η κυκλοφορία…

ergotaksio-perifereiaki17

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Κυριακή (26-06-2016) κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00 εκτελούνται εργασίες επί της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο πλαίσιο του έργου της “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.” «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης». Κατά τη διάρκεια των εργασιών έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, από το ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης έως τον κόμβο Ευκαρπίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ως εξής:

  • Για τα οχήματα που κινούνται επί της Περιφερειακής οδού μέσω της οδού Λαγκαδά και της Λεωφ. Στρατού.
  • Για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά με πρόθεση να στρίψουν δεξιά στην Περιφερειακή οδό (προς ανατολικά), μέσω της οδού Θεμ. Σοφούλη και της Λεωφ. Στρατού.
  • Για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά με πρόθεση να στρίψουν αριστερά στην Περιφερειακή οδό (προς ανατολικά), μέσω της οδού Λαγκαδά και της Λεωφ. Στρατού.
  • Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό 25ης Μαρτίου και την Λεωφ. Στρατού με πρόθεση να στρίψουν αριστερά στην Περιφερειακή (προς δυτικά), μέσω της Λεωφ. Στρατού και της οδού Λαγκαδά.
  • Επίσης για τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή οδό με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, προτείνεται η χρήση της εξωτερικής Περιφερειακής οδού και η παράκαμψη των εργασιών μέσω του κόμβου “ΤΙΤΑΝ”.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχει λάβει μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων, και ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ