Κλειστό το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω ημι-μαραθωνίου... - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κλειστό το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω ημι-μαραθωνίου…

lefkos pirgos

Κλειστοί για τα οχήματα θα παραμείνουν οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (19/10), με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει εφικτή η διεξαγωγή του 2ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

“Ανακοινώνεται ότι, τo Σάββατο (19-10-2013) λόγω διεξαγωγής του 2ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 18.42΄από την Λεωφ. Νίκης (Λευκό Πύργο) και θα καταλήξει στο ίδιο σημείο (Λευκό Πύργο) μετά από τρεις (3) στροφές και του δρόμου υγείας 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 20.40΄από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, μετά από μία (1) στροφή, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 12.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 16.00΄ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

– Στην Λεωφόρο Νίκης, στην Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β΄, στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου (από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την οδό Παρασκευοπούλου) καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Παρασκευοπούλου (από την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Λεωφόρο Βασ. Όλγας) καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην Λεωφόρο Βασ. Όλγας (από την οδό Παρασκευοπούλου έως την οδό Βασ. Γεωργίου) καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Μ. Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Κουντουριώτη.

– Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

– Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

– Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

– Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση περιοριστικών μέτρων από την Υπηρεσία μας.

– Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 22.00΄ ώρα.

– Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ