Κοινή κάθοδο αποφάσισαν οι... - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη Πολιτική

Κοινή κάθοδο αποφάσισαν οι…

Πλήρης επιβεβαίωση της "Κ"

nikpolidoras

Τη συνεργασία του με το κόμμα των Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστου Ζώη ανακοίνωσε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας αναφορικά με την συμπόρευση των δυο κομμάτων δηλώνει πως “Συνεπείς προς αυτές τις ιδρυτικές μας θέσεις, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» για διάλογο και εξεύρεση των κοινών εκείνων τόπων που θα επέτρεπαν, με διακριτές τις πολιτικές φυσιογνωμίες καθενός φορέα, να ενώσουμε δυνάμεις και να εκφράσουμε από κοινού την αγωνία και την ελπίδα της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελληνίδων και των Ελλήνων πολιτών, που θέλουν μια Ελλάδα μακρυά από την έρημο των μνημονίων, αλλά και χωρίς τις περιπέτειες στον ωκεανό των αβέβαιων καιροσκοπικών περιπλανήσεων στο πουθενά”. Ο ίδιος συμπληρώνει ότι: “Γι’ αυτό και οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα τους, Νίκο Νικολόπουλο, στοιχίζονται στην ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ δίπλα στον Πρόεδρό της, τον ευπατρίδη πολιτικό Βύρωνα Πολύδωρα και τον πρόεδρο της Νέας ΜΕΡΑς, Χρήστο Ζώη”.

Υπενθυμίζεται πως πρώτη η “Κ” είχε αποκαλύψει τη συνάντηση των τριών πολιτικών σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, προκειμένου να συζητήσουν αλλά και να καταλήξουν σε εκλογική συνεργασία. Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ. 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ