, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Έκτακτη συνάντηση Μπουτάρη με τους αντιδημάρχους του λόγω… καυγά σε απευθείας σύνδεση!

του Βαγγέλη Στολάκη
Συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες και τους αντιδημάρχους του δήμου Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 ο Γιάννης Μπουτάρης.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο των χθεσινοβραδινών περιστατικών που έλαβαν χώρα στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα σε… απευθείας σύνδεση από την δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV 100.
Ο Γιάννης Μπουτάρης εμφανώς προβληματισμένος για την δεκτική αντιπαράθεση που είχε τόσο με τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο όσο και με τον πρώην αντιδήμαρχο Ανδρέα Κουράκη συγκάλεσε την σημερινή σύσκεψη προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση στο εσωτερικό της «Πρωτοβουλίας» και να προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις τόσο του δημάρχου όσο και των στενών του συνεργατών.
Σύμφωνα με ανθρώπους της παράταξης, πλέον η διοικούσα ομάδα έχει μετατραπεί σε ένα… αυτοδιοικητικό Survivor με φόντο τις δημοτικές εκλογές του 2019.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης δεν έλειψαν οι ανεβασμένοι τόνο και οι χαρακτηρισμοί περί «προδοτών» τόσο από την πλευρά του δημάρχου, όσο και από την πλευρά των κκ. Αβραμόπουλου και Κουράκη.
Οι καλά γνωρίζοντες κάνουν λόγο για «δυο παρατάξεις μέσα στην Πρωτοβουλία». «Από τη μια είναι ο δήμαρχος με τους αντιδημάρχους και από την άλλη συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που καταψηφίζουν τις προτάσεις της διοίκησης. Μεταξύ αυτών είναι οι κκ. Αβραμόπουλος, Κουράκης, Ζέρβας, Παπαναστασίου, Αρβανίτης και άλλοι» ανέφερε στην Karfitsa δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας»
Υπενθυμίζεται πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γ. Μπουτάρης απευθυνόμενος στον κ. Αβραμόπουλο είπε: «Πρέπει να ντρέπεστε γι΄ αυτή τη συμπεριφορά. Οι είστε μαζί ή φεύγετε. Την Πρωτοβουλία εσύ την πρόδωσες». Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα διακόπτοντας την συνεδρίαση για λίγα λεπτά.