, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Ληστείες με… "άρωμα" τρομοκρατίας!


 Διπλό “χτύπημα” στο Βελβεντό Κοζάνης με άρωμα τρομοκρατίας. Όλα έγιναν λίγο στις 10:00 το πρωί όταν  8 κουκουλοφόροι μπήκαν ταυτόχρονα στο Ταχυδρομικό κατάστημα και στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

 Οι δράστες έδρασαν μεθοδευμένα  καθώς πρώτα πήγαν στο Ταχυδρομείο και στη συνέχεια η δεύτερη ομάδα χτύπησε στο υποκατάστημα της Αγροτικής 100 μέτρα πιο κάτω.

  Με βαριοπούλα  έσπασαν την τζαμαρία στο υποκατάστημα της Αγροτικής  και  ακινητοποίησαν τους πελάτες  που βρισκόταν μέσα.

   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αγροτική τράπεζα οι ληστές πήραν 200.000 ευρώ ενώ από το Ταμιευτήριο πήραν περίπου 5.000 ευρώ.

 Οι ληστές  που φέρεται να έχουν έρθει από την Αθήνα μπήκαν στα δύο αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς το Μετόχι.

Βελβεντό1   Ακολούθησε καταδίωξη  της Αστυνομίας και λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν 3 ύποπτους στην περιοχή της Βέροιας και τους συνέλαβαν. Μέσα στο όχημα τους, οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε βαρύς οπλισμός.

     Ένας ακόμη από τους άνδρες εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.  Ήταν ντυμένος γιατρός και την  ώρα της σύλληψη του  προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ένα κλεμμένο ασθενοφόρο.

  Οι συλληφθέντες βρίσκονται στην αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης όπου και ανακρίνονται. Ανάμεσα στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, είναι και αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής.

  Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή  για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

 Φωτογραφίες ai-vres.blogspot.gr

#Tags: Κοζάνη