, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Συγκεντρώσεις, πορείες και τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση συμπαράστασης στις αγροτικές κινητοποιήσεις έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ για σήμερα στις 11:30 το πρωί στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Θυμίζουμε πως στις 12:00… αναμένουμε στο κέντρο της πόλης να καταφθάσουν και 50 τρακτέρ από το μπλόκο των Μαλγάρων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ). Μετά την κινητοποίησή τους στο κέντρο, ενδέχεται να κινηθούν προς τη ΔΕΘ, με στόχο να την… περικυκλώσουν, ενώ εκεί πραγματοποιείται η κτηνοτροφική έκθεση Zootechnia.
 

Νεότερη ενημέρωση (10:15):

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους αγρότες διοργανώνουν στις 11.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.
Θα διαδηλώσουν στο πλευρό των αγροτών από τα μπλόκα των Μαλγάρων, της Κουλούρας και της Νάουσας. Αμέσως μετά προγραμματίζουν συγκέντρωση στην πλατεία ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Νεότερη ενημέρωση (12:00):

Ξεκίνησαν από τα διόδια των Μαλγάρων 30 περίπου τρακτέρ, με προορισμό το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στη συγκέντρωση συμπαράστασης στους αγρότες στο άγαλμα του Βενιζέλου μετέχουν αυτήν τη στιγμή γύρω στα 100 άτομα.
 

Νεότερη ενημέρωση (12:50):

Πλησιάζουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης τα τριάντα περίπου τρακτέρ που ξεκίνησαν από τα διόδια των Μαλγάρων. Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στη Δυτική Είσοδο της πόλης, στο ύψος περίπου των ΚΤΕΛ Μακεδονία.
Εντωμεταξύ, πορεία πραγματοποίησαν οι 300 περίπου συγκεντρωθέντες στο άγαλμα του Βενιζέλου. Η πορεία τους κατέληξε στο Λευκό Πύργο, όπου περιμένουν τα τρακτέρ των αγροτών που ξεκίνησαν από τα Μάλγαρα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.