, Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοινώθηκε ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Συγκροτήθηκε σε σώμα,  την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο οποίο εξελέγη Πρόεδρος ο κ. Παντελής Φιλιππίδης.
Συγκεκριμένα, στις αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ο οποίες διεξήχθησαν στα γραφεία του, εξελέγη η νέα Διοικητική Επιτροπή, η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής:
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         :      Παντελής Φιλιππίδης
 
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ           :      Κοσμάς Καλογιάννης
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ           :      Νικόλαος Ιωάννου
Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ           :      Χρήστος Μουφτόγλου
 
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          :      Πάνος Μενεξόπουλος
 
ΤΑΜΙΑΣ                                 :      Μαρία Χαραλαμπίδου
 
 
Ο κ. Παντελής Φιλιππίδης ο οποίος επανεξελέγη Πρόεδρος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι «στόχος της εκλεγμένης Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλημά της, είναι η επιβίωση των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας, στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και μ’ αυτό τον στόχο θα συνεχίσουμε την επόμενη τριετία, δηλώνοντας όλοι παρόντες και δίπλα σε όλους τους συναδέλφους μας».
 
Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης κάλεσε όλους τους εμπόρους της πόλης μας να στηρίξουν και να βοηθήσουν τη Διοίκηση του Συλλόγου στο δύσκολο έργο της.