, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Απεργούν οι ιδωτικοί υπάλληλοι στις 8 Δεκεμβρίου!

apergia_1
Γενική πανελλαδική 24ωρη απεργία αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίκησης η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου με συλλαλητήρια.
Στόχος είναι η μαζική συμμετοχή σε διαδηλώσεις, ενώ παράλληλα θα κάνουν περιφερειακές συσκέψεις για τον στοχευμένο προγραμματισμό δράσης σε συνεργασία με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα με απώτερο στόχο την έκφραση της κοινωνικής απογοήτευσης.
Τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και η ΓΣΕΕ θα χρησιμοποιήσει για ακόμη μία φορά, όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της, για να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σε αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια. Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία. Για τη Συνομοσπονδία, ο αγώνας είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν, η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές, η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.