, Τρίτη
18 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Είχε κάνει ληστείες με λεία 70.000 ευρώ


Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης καθώς κατηγορούνταν για ληστείες με συνολική λεία 70.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο 2011 έως Απρίλιο 2012 προέβη σε τρεις διαρρήξεις οχημάτων από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, μια τσάντα με μικρό χρηματικό ποσό, έναν  χαρτοφύλακα με το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ καθώς και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. Επιπρόσθετα, ο προαναφερόμενος ημεδαπός κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, προέβη στην διάπραξη και δύο  ληστειών.
Αναλυτικότερα:
•    Μεσημβρινές ώρες της 25-02-2012, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας, από ημεδαπό, ο οποίος επιβιβάζονταν στο όχημά του, ένα  χαρτοφύλακα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.500 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.
•    Πρωινές ώρες της 04-02-2012, στην περιοχή του Εύοσμου, αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας, από ημεδαπή, η οποία αποβιβαζόταν από το όχημά της μια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.