fbpx

, Πέμπτη
13 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Επιστροφή με εντάσεις στη Χαλυβουργία


Δεν αποφεύχθηκαν οι εντάσεις τελικά παρόλο που ανεστάλη η απεργία των εργαζόμενων της Ελληνικής Χαλυβουργίας.
Σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμεναν στην είσοδο του εργοστασίου, παρόλο που είχε ζητηθεί να αποχωρήσουν.
Να υπενθυμίσουμε πως  εργαζόμενοι της εταιρείας αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους και να επιστρέψουν στην εργασία τους.
Με ψήφους 115 υπέρ, 14 κατά και 29 λευκά η γενική συνέλευση του σωματείου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του εργοστασίου από σήμερα θέτοντας ως μόνο όρο την αποχώρηση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.