, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα στη Θεσσαλονίκη

καιρός φωτο Σάββας Αυγητίδης
ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr/
Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Κρήτη και στο Ανατολικό Αιγαίο με σταδιακή βελτίωση του καιρού και καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 19 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και στα βόρεια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr