, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Θρίλερ με τον φρικτό θάνατο οπλίτη από τρένο! Συγκλονίζουν οι εξελίξεις

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει το φρικτό δυστύχημα με θύμα έναν νεοσύλλεκτο στρατιώτη που βρήκε το θάνατο το πρωί της Πέμπτης όταν παρασύρθηκε από τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης.
Ο 20χρονος που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ υπηρετούσε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων και μαζί με άλλον έναν οπλίτη, αφού έλαβαν άδεια από τη μονάδα τους περπατούσαν προς τον σιδηροδρομικό σταθμό.
Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν σε στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού την πληροφορία ότι ο 20χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο από το τρένο δεν άκουσε την αμαξοστοιχία που τον πλησίαζε γιατί στα αυτιά του φορούσε ακουστικά!
Η πληροφορία αυτή δεν επαληθεύεται τελικώς, αφού κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν πάνω στον νεοσύλλεκτο που έχασε τη ζωή του ούτε ακουστικά, ούτε κάποια άλλη συσκευή που να παραπέμπει σε κάποιου είδους «walkman».
Αξιωματικοί του ΓΕΣ υποστηρίζουν ότι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχείας χρησιμοποίησε το ηχητικό σήμα για να ειδοποιήσει τους δύο νέους που είδε μπροστά του.
Για άγνωστο λόγο, όμως ο ένας νεοσύλλεκτος δεν άκουσε την κόρνα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο  Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του,  παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από  διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.
Το ΓΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του.