, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Κτήνη πέταξαν 30χρονο στα σκουπίδια

Ένα περίεργο και ταυτόχρονα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Σύρου περιστατικό συνέβη πριν λίγα 24ωρα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ένα γεγονός που σαφώς παραπέμπει σε άλλες περιοχές που επικρατεί ο νόμος της νύχτας, έχουν υψηλή εγκληματικότητα και φυσικά που δεν συνάδει με τη συριανή κοινωνία.

Συγκεκριμένα ένας 30χρονος (τα στοιχεία του είναι γνωστά στο syrosnews) μεταφέρθηκε ξημερώματα, σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σύρου, μετά από ξυλοδαρμό.

Στο Νοσοκομείο αναφέρθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι τα χτυπήματα του προήλθαν από πτώση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν φυσικά κατάλαβαν ότι τα χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και οι μώλωπες στο λαιμό ήταν από ξυλοδαρμό και του πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Το απίστευτο της υπόθεσης δεν ήταν πάντως ο ξυλοδαρμός αλλά το σημείο που βρέθηκε ο παθόντας.Βρέθηκε λοιπόν σε λιπόθυμη κατάσταση και αιμόφυρτος από συνεργείο απορριματοφόρου του Δήμου Ερμούπολης δίπλα σε κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται κοντά σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μεταφορά στην Αθήνα
Η σοβαρότητα της κατάστασής του οδήγησε τους γιατρούς να ζητήσουν μεταφορά στην Αθήνα.

Έτσι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παραμένει κλινήρης σε σοβαρή κατάσταση καθώς διαπιστώθηκε μετά την αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κάταγμα στο κρανίο και ρήξη τυμπάνου.

Η σύζυγός του προέβη σε καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα Σύρου, ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί ήδη ο εισαγγελέας Σύρου, που πήρε κατάθεση από τη σύζυγο του θύματος, ενώ σειρά θα πάρουν τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου κοντά στο οποίο βρέθηκε χτυπημένος ο 30χρονος, η κατάσταση του οποίου εξακολουθεί να παραμένει σοβαρή.

Πηγή Syrosnews.gr