, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Κύμα αυτοκτονιών σαρώνει την Ελλάδα

Πληθαίνουν τα περιστατικά αυτοκτονιών ή απειλών για αυτοκτονία σε όλη την Ελλάδα.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες καθιστούν σαφές ότι η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

Το χειρότερο τέλος είχε το θρίλερ που εξελίσσονταν από τις 5.00΄το πρωί, στο νοσοκομείο της Λαμίας
Δυστυχώς κανένας και τίποτα δεν μπόρεσε να βοηθήσει το γιατρό, ο οποίος πριν από λίγα λεπτά πήδηξε από το πρεβάζι του 5ου ορόφου του νοσοκομείου Λαμίας και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με το lamiareport, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, οι φίλοι του γιατροί που του μιλούσαν συνέχεια, ακόμη και η σύζυγός του που έφτασε στο σημείο. κανένας δεν κατάφερε να τον μεταπείς

 

lamiareport

 

Στη Λάρισα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, κρεμασμένος σε μία κερασιά στην αυλή του σπιτιού του κοντά στο λιμάνι του Αγιοκάμπου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας 66χρονος συνταξιούχος αυτοκινητιστής από τη Σκήτη.

Η είδηση σόκαρε την τοπική κοινωνία αφού για τον αυτόχειρα όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα.
Ο 66χρονος εργάζονταν για σχεδόν όλη του τη ζωή στη Λάρισα ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί και είχε μετακομίσει στον Αγιόκαμπο.

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια επιστολή βόμβα του φορολογούμενου Νίκου Αρετούλη από την Ιεράπετρα, όπου διαμηνύει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι προτιμά να γίνει φονιάς παρά αυτόχειρας.
«Αν δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος με αυτό το εκκαθαριστικό που μου αποστείλατε, τότε είστε αχρείοι και απατεώνες και κλέφτες», σημειώνει μεταξύ άλλων.