21:25, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

ΜΟΝΟ στην KARFITSA: Πάγωσαν τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη- Δεν μπαίνουν στα σκουπιδιάρικα!

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να έχει παγώσει κυριολεκτικά μετά και την σημερινή χιονόπτωση η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα.
Εκτός από τους παγωμένους δρόμους, τους παγωμένους λέβητες και τους πολίτες να μένουν χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό για μέρες ο Γιάννης Μπουτάρης μαζί με τους αντιδημάρχους του έχουν να αντιμετωπίσουν ένα νέο πρόβλημα.
Τα σκουπίδια…
Σύμφωνα με πληροφορίες του karfitsa.gr τα σκουπίδια που βρίσκονται μέσα στα κοντέινερ έχουν παγώσει με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η επεξεργασία τους.
Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και τα σκουπίδια που βρίσκονται μέσα στους κάδους απορριμμάτων τα οποία δεν μπορούν να «τσαλακωθούν» για να εισέλθουν στην πρέσα των απορριμματοφόρων. Αν πάλι κατορθώσουν οι υπάλληλοι και τα βάλουν μέσα στο όχημα τότε η πρέσα δεν μπορεί να τα πολτοποιήσει λόγω… ψύχους.
«Υπάρχει ένα πρόβλημα στην αποκομιδή των σκουπιδιών το οποίο θα αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ημέρες» παραδέχεται στο karfitsa.gr παραδέχεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Παππάς. Ο ίδιος μάλιστα ζητά την κατανόηση των κατοίκων οι οποίοι από εδώ και στο εξής και μέχρι να κρατήσει η κακοκαιρία θα πρέπει να είναι… προσεκτικοί στην ποσότητα των απορριμμάτων που πετούν!
«Καταρτίσαμε ένα σχέδιο με τον Μιχάλη Γεράνη, πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων τόσο για την μετακίνηση των οχημάτων με τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης που απέχει από την πόλη 56 χιλιόμετρα όσο και για την επεξεργασία των σκουπιδιών» καταλήγει ο κ. Παππάς.