19:19, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Ξεκινά η Mega καμπάνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Αρχίζει αύριο η καμπάνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών πάνω σε ζητήματα της Αγοράς.

Η μεγάλη αυτή καμπάνια περιλαμβάνει διαφημιστικά σποτ και καταχωρήσεις σε ραδιοσταθμούς της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Με το πληροφοριακό αυτό υλικό οι καταναλωτές θα γνωρίσουν καλύτερα τα δικαιώματα τους αλλά και τις προοπτικές που έχουν όταν προτιμούν για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Τα διαφημιστικά σποτ έγιναν σε συνεργασία με τα Σωματεία, από τα οποία ζητήθηκε, ήδη από το καλοκαίρι, η άποψη τους για την ενημερωτική αιχμή που επιθυμούσαν να θέσουν.
Αυτά καλύπτουν τις εξής ενότητες:
– Τοπικές αγορές- στεγασμένο εμπόριο
– Ασφαλιστικές υπηρεσίες- εκβιαστικές πρακτικές Τραπεζών
– Συμβουλές για Αγορά κρέατος (κρεοπώλες)
– Προστασία από λαθρεμπόριο καπνού.
– Τουριστικές υπηρεσίες- οργανωμένα ταξίδια
– Υπηρεσίες μεσιτών ακινήτων
– Εκπαίδευση οδηγών αυτοκινήτων
– Προστασία από λαθραία καύσιμα
– Υπηρεσίες αισθητικών
– Υπηρεσίες εστίασης
– Φροντιστήρια εκπαίδευσης
– Στάθμευση αυτοκινήτων

“Με την καμπάνια αυτή το Επιμελητήριο μας ενημερώνει σωστά και υπεύθυνα τον καταναλωτή για τα θέματα που θα πρέπει να προσέξει στην Αγορά. Παράλληλα, στηρίζει τον Επαγγελματία και την παρουσία του στην Αγορά, σύμφωνα με τον ρόλο που πρέπει να επιτελεί στην κοινωνία μας και την Εθνική Οικονομία. Σχεδιάσαμε προσεκτικά το πρόγραμμα διαφήμισης ήδη από το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τα Σωματεία μας, ενώ μ’ αυτό στηρίζουμε και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κάτι το οποίο είναι εξίσου σημαντικό, εάν σκεφτεί κανείς και την κρίση και στον δικό τους τομέα”, δήλωσε για την καμπάνια ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.