23:12, Τετάρτη
26 Ιανουαρίου 2022

Παρκαρισμένα… παντού στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ! (ΦΩΤΟ)

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στελεχών της αυτοδιοίκησης στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.
Ο συντονιστής της Θεματικής Ομάδας ΑΜΕΑ των Οικολόγων Πράσινων, Φώτης Μπίμπασης, δήλωσε σχετικά: “Θα περιμέναμε από τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα γύρω από τα θέματα της αστικής κινητικότητας που μάλιστα αποτελούσαν ενότητα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ. Αντ’ αυτού βλέπουμε πως παραμένουν προσκολλημένα στην θεωρία, παρκάροντας στην πράξη τα οχήματα τους κυριολεκτικά όπου βρουν γύρω από τον χώρο του συνεδρίου. Οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης είναι υποχρεωμένοι να δίνουν το καλό παράδειγμα σε όλους μας και όχι να ενισχύουν το πρόβλημα με την παραβατική τους συμπεριφορά δείχνοντας κανέναν σεβασμό στα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και σε όλους τους Δημότες”.
%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%ce%92%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b5