, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

Πατάτες, αλεύρι, μέλι και φακές χωρίς μεσάζοντες στη Θέρμη


Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες διοργανώνει σήμερα η«Πρωτοβουλία Κατοίκων Θέρμης» στο χώρο πλησίον της διασταύρωσης Θέρμης – Πανοράματος, απέναντι από το εξωκλήσι του Αγ. Τρύφωνα. Σημειώνεται πως την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο, παράλληλα με τη διάθεση προϊόντων, θα συγκεντρωθούν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης. Τα φάρμακα, με περιθώριο λήξης τουλάχιστον 2 μήνες, θα μεταφερθούν αυθημερόν στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.  Τα προϊόντα, κατευθείαν από τους παραγωγούς, που θα διατεθούν είναι: πατάτες, φακές, αλεύρι, μέλι και κηπευτικά.
Ειδικότερα:
Πατάτες ανώτερης ποικιλίας Agria 0,40 € το κιλό (από παραγωγό της περιοχής Δράμας), σε συσκευασία των 10 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών.
Φακές 1,60 € το κιλό (από παραγωγό της περιοχής Λάρισας) σε συσκευασία των 2 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών.
Αλεύρι 0,65 € το κιλό (από την περιοχή Κατερίνης) σε συσκευασία των 10 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών.
Μέλι 6 € το κιλό (από το Συναιτερισμό Παραγωγών Νικήτης) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 3 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών. Παραγγελίες για Πευκόμελο ή Ανθόμελο.
Κηπευτικά σε τιμές λαχαναγοράς (από το Συνεταιρισμό Παραγωγών των Βασιλικών). Η πώληση θα γίνει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα επί τόπου, χωρίς παραγγελίες. Θα διατεθούν αγγούρια, κολοκύθια, μελιτζάνες, σαλάτες, μαρούλια.