Ποιον προορισμό επέλεξαν να κάνουν Κούλουμα οι Θεσσαλονικείς

Το Βελιγράδι επέλεξαν για να εκδράμουν τις Απόκριες πάρα πολλοί Θεσσαλονικείς, καθιστώντας το κορυφαίο προορισμό για το τριήμερο, σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM), ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.
Το Βελιγράδι μπορεί να αποτελεί δημοφιλή προορισμό γενικά, είναι όμως πολλοί και εκείνοι που το επέλεξαν αυτήν τη φορά αντί της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΘ, λόγω των διαδοχικών δυσάρεστων γεγονότων που σημειώθηκαν εκεί και δημιούργησαν ένα κλίμα που λειτουργεί αποτρεπτικά.
“Μόνο από το δικό μου γραφείο φεύγουν 120 άτομα για αυτό το τριήμερο με προορισμό το Βελιγράδι”, ανέφερε ο κ. Ζορπίδης επισημαίνοντας ότι κατ’ αναλογία το ίδιο συμβαίνει και στα υπόλοιπα τουριστικά γραφεία.
Στο μεταξύ, από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν με κοινό περίπτερο στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, προωθώντας τον ήδη αγαπημένο στους Σέρβους προορισμό της Θεσσαλονίκης. “Οι Σέρβοι μας αγαπούν πολύ και είναι χιλιάδες αυτοί που έρχονται στην πόλη μας. Τους αρέσει το φαγητό, η διασκέδαση, τα μνημεία αλλά και οι γύρω περιοχές”, σημείωσε ο κ.Ζορπίδης, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι η Χαλκιδική ακόμη και το Δεκέμβριο είναι γεμάτη Σέρβους τουρίστες.
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ