17:23, Τετάρτη
10 Αυγούστου 2022

Σάλος στο δημοτικό συμβούλιο για τον… Ορέστη Τσανγκ! – «Είναι καραγκιόζηδες όλοι αυτοί»

«Καραγκιόζηδες» χαρακτήρισε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», κ. Γιώργος Αβαρλής, τους παίκτες του Survivor, σε επίθεση που εξαπέλυσε κατά του αντιδημάρχου Τουρισμού, κ. Σπύρου Πέγκα, με αφορμή την παρουσία του πρώην Μαχητή, Ορέστη Τσανγκ, σε συνέντευξη τύπου για τον Τουρισμό την Δευτέρα 22 Ιουνίου.
«Ποιος τον φώναξε στον πάνελ, δεν είναι ντροπή; Ποιον φωνάξατε; Έναν αιρετό; Έναν καραγκιόζη φωνάξατε. Για μένα είναι καραγκιόζηδες όλοι αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβαρλής, προκαλώντας την αντίδραση της πρώην αντιδημάρχου, Γιούλης Ρανέλλα, η οποία υπερασπίστηκε τον Ορέστη και ανέφερε πως είναι από την Τριανδρία.
Άμεση η ανταπάντηση του κ. Αβαρλή ο οποίος συμπλήρωσε: «Μην αναφωνείτε κ. Ρανέλλα. Εάν είσαστε αυτού του επιπέδου, τι να σας πω, λυπάμαι πολύ», ενώ κάλεσε τον κ. Πέγκα να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα.
«Τον γνώρισα επαγγελματικά και προσωπικά πριν την συμμετοχή του στο παιχνίδι» τόνισε ο κ. Πέγκας όταν ανέβηκε στο βήμα να τοποθετηθεί, σημειώνοντας πως τότε ο πρώην παίκτης του Survivor εργαζόταν ως συνοδός Κινέζων τουριστών και πως η συνεργασία τους έγινε «προς όφελος ανάδειξης της πόλης», έπειτα από τηλέφωνο που εδέχθη ο αντιδήμαρχος από τον παίκτη.
«Δεν υπάρχει καμία συμφωνημένη συνεργασία και οικονομική συναλλαγή ανάμεσα στον δήμο και τον Ορέστη» υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος και κατέληξε πως «η πόρτα της αντιδημαρχίας Τουρισμού είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να βοηθήσει στην ανάδειξη του τουρισμού της πόλης».