, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Στην 77η ΔΕΘ η «Αγάπη»


Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας επέλεξε να φέρει η Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη», κρίσιμα κοινωνικά θέματα, με αφορμή τη συμμετοχή της στην 77η ΔΕΘ, με σκοπό να συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και να δώσει μια ευκαιρία συμμετοχής για όλους στη μεγάλη οικογένεια του εθελοντισμού.
Σήμερα η «Αγάπη» προβάλλει την ενότητα Προστασία Περιβάλλοντος και Ζώων. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν: Αρκτούρος, Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, Φιλοζωική Εταιρεία «ΑΓΑΠΗ», Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών ΕΣΕΠΑ.
Στο περίπτερο της Κοινωνικής Οργάνωσης «Αγάπη», που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ απέναντι από τον Πύργο του ΟΤΕ (τομέας Β15) και λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης (τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τις καθημερινές από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ), μέλη και φίλοι της Κοινωνικής Οργάνωσης «Αγάπη» θα διανείμουν, έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα χαρίσουν από ένα γλαστράκι με δίγκα ως μια συμβολική χειρονομία για την αξία του πρασίνου στη ζωή μας.
Το Σάββατο και την Κυριακή θα προβληθεί η ενότητα εθελοντισμού Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Στην διάρκεια της τελευταίας αυτής ενότητας η Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» θα διανείμει ενημερωτικό υλικό.