, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Στους 32 βαθμούς το θερμόμετρο


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 29. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.