, Σάββατο
25 Μαρτίου 2023

Συγκλονιστικό: Μαζεύτηκαν τα χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη!

Συγκλονιστική αλλά και μεγαλειώδης ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας του 5χρονου Βαγγέλη για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και να μεταβεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.
Τα 500.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο κι έτσι ο Βαγγέλης, που δίνει την προσωπική του μάχη με τον καρκίνο, θα καταφέρει να ταξιδέψει στο “Memorial” της Νέας Υόρκης, ώστε να νοσηλευτεί. Η συγκίνηση των γονιών του ήταν τεράστια και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν ευχαρίστησαν τον κόσμο για την προσφορά τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:
Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.
Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του.
Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.
Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε.
Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους.
Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή