, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Τι καιρό θα κάνει σήμερα


Ηλιοφάνεια με αυξημένη υγρασία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, από το απόγευμα στα ηπειρωτικά της Βόρειας, της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 25 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 23 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 35 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν ισχυροί άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις.
Ηλιοφάνεια με αυξημένη υγρασία και μικρή πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν μέτριοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Τοπικές νεφώσεις με αυξημένη υγρασία περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη, με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό.