, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

Τι καιρό θα κάνει σήμερα


Τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς μέτριους και κατά τόπους ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από τις βραδινές ώρες ισχυροί .
Παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.
Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.