, Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, αλλά και ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα.  Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση, θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι στα βόρεια και δυτικά τμήματα, ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στα υπόλοιπα τμήματα και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.
Διαυγή καιρό με λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 29. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.