Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα

Χωρίς λεωφορεία θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη και το Σαββατοκύριακο αλλά και τη Δευτέρα, έπειτα από απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:
«Το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης καθώς και τους φορείς του νομού ότι η αδιαφορία και η αδράνεια των υπευθύνων για εξεύρεση λύσης, μας αναγκάζει σε συνέχιση των κινητοποιήσεών μας. Επανειλημμένες φορές έχουμε επιδείξει καλή διάθεση και υπομονή με συνεχείς αναβολές των κινητοποιήσεών μας προς αποφυγή της ταλαιπωρίας της πόλης και του επιβατικού κοινού. Δυστυχώς οι προειδοποιήσεις μας αγνοήθηκαν από αυτούς που έχουν την ευθύνη και τη δυνατότητα να αποτρέψουν την εκ νέου ταλαιπωρία των πολιτών».
Ερωτηθείς για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που καταφέρει η διοίκηση του Οργανισμού να καταβάλει, όπως ανέφερε ο κ. Στεφανίδης, τα δεδουλευμένα του Μαρτίου και μέρος του δώρου του Πάσχα μέχρι τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, δήλωσε στο karfitsa.gr «Όταν θα γίνει αυτό και αν θα γίνει αυτό, θα συνεδριάσουμε και θα πάρουμε εκ νέου απόφαση».