Έβρος: Τους «διέκοψαν» ενώ προσπαθούσαν να πουλήσουν 107 κιλά χασίς

Έξι μέλη σπείρας που μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστου χασίς, με σκοπό να το εξάγουν από την Ελλάδα στην Τουρκία συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην περιοχή των Μαρασίων Έβρου, σε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, ηλικίας 19, 20, 21, 28, 31 και 31 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι μέλη κυκλώματος που μεταφέρει ναρκωτικά στην Τουρκία, μέσω του ποταμού Έβρου.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συναλλαγής-παράδοσης 107,9 κιλών ακατέργαστου χασίς.

Συγκεκριμένα, οι τρεις από αυτούς, ηλικίας 31, 31 και 28 ετών, επιβαίνοντες σε δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, μετέβησαν στο σημείο, όπου ο ένας 31χρονος παρέδωσε τέσσερα δέματα με ναρκωτικά στους υπόλοιπους τρεις δράστες, ηλικίας 19, 20 και 21 ετών, οι οποίοι προηγουμένως είχαν μπει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία, μέσω του ποταμού.

Όπως διαπιστώθηκε, για την παραλαβή των ναρκωτικών είχαν φθάσει στο σημείο της συναλλαγής άλλοι τρεις συνεργοί τους, οι οποίοι επίσης μπήκαν παράνομα από την Τουρκία, ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Πηγή: naftemporiki.gr