, Σάββατο
01 Απριλίου 2023

Ανήλικη φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου οδηγήθηκε ένας 65χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και αρπαγή ανηλίκου. Ο 65χρονος φέρεται, συνομιλώντας μέσω Facebook, να έπεισε μια 17χρονη από την Κέρκυρα να εγκαταλείψει το σπίτι της προκειμένου να πάει σε αυτόν και να την φιλοξενήσει στο σπίτι του σε χωριό του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει μικρή νοητική υστέρηση και ψυχολογικά προβλήματα, ο δράστης την έπεισε να επιβιβαστεί το περασμένο Σάββατο σε λεωφορείο προς την Αθήνα και να κατέβει στο Αντίρριο όπου την περίμενε. Έπειτα, πήγαν στο σπίτι του όπου φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 17χρονης.

Η μητέρα επικοινώνησε με την κόρη της μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά εκείνη της αρνήθηκε να γυρίσει στο σπίτι της στην Κέρκυρα.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί του τμήματος Θέρμου συνέλαβαν τον 65χρονο τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και κατάσχεσαν το κινητό του και δύο τάμπλετ.

Ο εισαγγελέας διέταξε να υποβληθεί το κορίτσι σε εξέταση από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν εκτός από τις ασελγείς πράξεις υπήρξε και βιασμός, πράγμα που θα διαμορφώσει το κατηγορητήριο σε βάρος του 65χρονου.