, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Βέροια: Εξερράγη κινητό στα χέρια της ενώ την έπαιρναν τηλέφωνο

Μια κοπέλα 24 χρονών από την Βέροια κατήγγειλε ότι το κινητό της τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια της την ώρα που την καλούσαν και εκείνη προσπάθησε να το ανοίξει.
«Σώθηκα χάρη στα αντανακλαστικά μου» τόνισε συγκεκριμένα η 24χρονη Α. Αμανατίδου, που περιέγραψε το περιστατικό μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, περιγράφει «Είχα πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενα τηλέφωνο πίσω. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε και πατούσα απ’ το πλάι το κουμπί. Έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί, φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα και σβήσαμε τη φωτιά. Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα».
Η 24χρονη δηλώνει, «ήθελα να το πω για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδί. Η εταιρεία μου ζήτησε το κινητό για να μου κάνει απλή αντικατάσταση, αλλά εγώ θα κινηθώ νομικά από ‘δω και πέρα».
Πηγή: naftemporiki.gr

#Tags: Βέροια